TELCO REŠENJA

 

Mislite da dobijate najbolje usluge i cene? Razmislite ponovo.

To često primećujemo.  Iz iskustva možda znate da šest meseci pre isteka ugovora, ako operater bude u vrhu svoje igre, on će vas kontaktirati u vezi obnove ugovorne obaveze.

Problem? Ponuda za obnovu verovatno nije uvek najbolja ponuda. I, svakako, nastavljanje prema postojećem sporazumu, i tako iz meseca u mesec, nije odgovor.

Iako je standardna ugovorna obaveza dve godine, cene telekomunikacija su se istorijski smanjivale. Odlučivši se za jednostavno obnavljanje ugovorne obaveze, kompanija je osigurana od nepovoljnih tržišnih stopa. Pored toga, industrija napreduje neviđenim tempom, što znači da se nove napredne tehničke funkcije, i više opcija povezivanja redovno razvijaju.

Hoćete li potpisati novi ugovor sa operaterom?

Ponovno pregovaranje o novom  ugovoru predstavlja veliku borbu. Dok ste još uvek u povoljnoj poziciji, prepustite da AM Consulting  uradi dodatnu analizu. U roku od 48 sati možemo da uporedimo predložene  uslove i odredbe sa trenutnim tržišnim standardima. To je pristup bez rizika gde štedite dragoceno vreme i umanjujete troškove kada su telekomunikacije u pitanju.

Da li ste razmotrili alternativne tehnologije i servise operatera?

Neka AM Consulting analizira vaša trenutna rešenja i usluge operatera. Ponekad alternativna rešenja, poput  VPN – a i ICT-a pružaju veći kvalitet i još uvek mogu da budu isplativa. AM Consulting često može iskoristiti tržište telekomunikacija kako bi otkrio bolje cene, uslove i osigurao najviši nivo usluga. Sada, dozvolite AM Consulting-u da dobije najpovoljnije ponude za ta rešenja.

Ukoliko vam je potrebna naša pomoć, prepustite da AM Consulting prilagodi vaš trenutni ili novi ugovor sa operaterom u skladu sa vašim potrebama po najboljim cenama, kontaktirajte nas putem  E-mail adrese:

telekomunikacije@amconsulting.rs